Sæt fart i din barsel med en fastvikle

Som vordende mor glæder du dig selvfølgelig til at nusse om den lille ny og nyde den hjemlige idyl for en stund. Men hvis du skal være helt ærlig, så er du vist også en lille smule bange for at ende som en alt for entusiastisk tv-seer, der ved mere om udviklingen i den sidste nye krise hos Kardashians end om dine rigtige venners gøren og laden? Du kan være helt rolig, med en fastvikle til dit barn kan du let komme rundt på visitter og holde dig opdateret.

Nærhed med den lille ny

En fastvikle er et vævet stykke stof på et sted mellem 2 og 6,5 meter, som du vikler rundt om dig selv og dit barn, så barnet holdes fast til din krop, uden at du holder det med hænderne. Det er rigtig skønt for dit barn at være så tæt på en forælder, og nærheden er med til at give dit barn en masse tryghed, hvilket er vigtigt for barnets videre udvikling. For dig er det hyggeligt at kunne holde øje med den lille uden hele tiden at afbryde det, du er i gang med, men vigtigst af alt, giver fastviklen dig frie hænder. Både i bogstavelig, men også i overført betydning, fordi du både er fri til at snakke i telefon, folde vasketøj eller ælte en bolledej, men du har også meget lettere ved at komme ud af huset.

Sociale oplevelser for jer begge

Uden en kæmpe barnevogn på slæb er det betydeligt lettere at komme rundt, og du slipper for at sidde nervøst og trippe på en café, fordi du ikke har perfekt udsyn til barnevognen med den sovende guldklump i. Der bliver ikke noget mas med at mosle barnevognen op ad trappen til 4. sal hos din veninde, og du kan langt nemmere bevæge dig rundt i forretninger eller finde en plads i busser og toge. Alt i alt får du langt større bevægelsesfrihed, og det er samtidig sundt for dit barn, at hun eller han vænner sig til at komme ud forskellige steder. Det er godt for immunforsvaret, og selvom barnet er lille, er det med til at forberede hende til det sociale liv. Selvom hun ikke kan snakke, er det godt at se andre mennesker end ens forældre og nærmeste familie.

Fastviklen styrker din krop

Når dit barn sidder i en fastvikle, løfter du på en måde, der passer godt til kroppens opbygning. Det falder helt naturligt for dine muskler og knogler at have et barn siddende på maven, og med fastvikler styrker du din krop, nærmest uden at du selv bemærker det. Dermed kan den hjælpe dig til hurtigere at komme i form efter fødslen, så du kan fortsætte med at leve et sund og godt liv, efter du er blevet mor. Når du bærer dit barn i en fastvikle, er det også oplagt at gå nogle lange ture og få en masse frisk luft eller at sætte noget festligt musik på, som du kan danse til. Det vil dit barn med garanti også synes er sjovt, og samtidig undgår du at smelte sammen med sofaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *