Indespa eller udespa – hvilket spabad skal du vælge?

At tage ud og investere i et spabad kan godt være lidt af en opgave. Der findes rigtig mange forskellige modeller på markedet. Nogle er produceret i Europa, andre i Kina eller USA, og sidst men ikke mindst, er der også nogle enkelte i Danmark.

Der er lige så stor forskel på kvaliteten af et spabad, som der er på prisen. Derfor er det vigtigt at vælge en leverandør, der er troværdig.

Mange af de danske leverandører, har garanti på deres spabade, så ved at vælge en dansk leverandør, sikrer du dig at spabadet er i orden og ikke har pådraget sig skader under den lange transport.

Hvad er et indespa?

Trænger du nogen gange bare til at koble af og slappe af? Så er et indespa helt sikkert lige sagen for dig. Med et indespa, kan du altid nyde en dejlig aften i komfort og afslappelse.

Et spabad i badeværelset er en drøm for de fleste og selvom det er en lidt større investering, end et normalt badekar eller bruser, så er det også en helt anden oplevelse. Et indespa giver en helt anden design fornemmelse til dit badeværelse, og gør badeværelset til et opholdsrum i stedet for at praktisk rum.

Er du f.eks sportsudøver eller generelt meget aktiv, kan de pulserende stråler i et spabad, give dig en tiltrængt massage. Er i en familie, der måske normalt ikke har alverdens tid, til at udføre aktiviteter sammen, kan man samles i spabadet, da der er plads til hele familien. Det er en nem måde at sikre noget kvalitetstid for hele familien.

Så om du søger efter en god massage eller et rum der skaber rammerne for familiehygge, så er et indespa vejen til det.

Fordele ved indespa

En af grundene til at vælge indespa, frem for et normalt badekar, er de mange ekstra funktioner det kan tilbyde. Som en standard, på de fleste spabade, har du mulighed for at få en omgang massage med bobler, af de pulserende stråler.

En anden fordel er størrelsen på et spabad. Ved normale badekar, kan man kun have en enkelt voksen siddende, eller måske 2 børn. I et spabad, kan man samle hele familien og sidde sammen. Det giver både noget tid for familien om at snakke om dagen der er gået og det foregår i rolige, behagelige omgivelser.

Hvad er et udespa?

Meget ligesom et indespa, så er et udespa, et spabad, bygget til at fungere udendørs. Konstruktionen er bygget med en stærkere bund og stålrør i hjørnerne, samt en solid sokkel.
Samtidig er der bygget isolering til spabadet, så varmen ikke siver ud af kabinettet.

Der er flere ting at være opmærksom i forbindelse med rengøring, vedligeholdelse og lignende, når det kommer til udespa. En god investering kan være en cover lifter, som kan klare løftet af det tunge cover til spabadet.

Fordele ved udespa

En af de klare fordele ved et udespa, er jo selvfølgelig udsigten og stemningen der følger med. Bor man ude på landet, med åbent udsyn over marker og lignende, er det en fantastisk udsyn fra et spabad. Man kan dog også sagtens nyde et spabad hjemme i haven i mere indelukkede omgivelser.

Samtidigt kan man også opleve magien, i at sidde og kigge på en klar stjernehimmel fra sit spabad. Det er både en fantastisk oplevelse for de mindre i familien, og omvendt, meget romantisk for kæresteparret eller de gifte.

Find en troværdig leverandør til dit spabad

Spabadene kommer i rigtig mange prisniveauer, men det gør kvaliteten så sandelig også. Sørg for når du skal vælge et godt spabad, at du også får valgt den rigtige leverandør. Importerede modeller fra Kina og USA er billigere end dansk producerede spabade, men kvaliteten er også meget svingende, og det kommer ikke med samme garanti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *