5 steder en plantevæg ville pynte i din virksomhed

Plantevægge vinder stadig mere og mere popularitet i danske virksomheder. Og med god grund. De unikke designs og muligheden for at få lavet store projekter med plantevægge, gør at de har vundet mange virksomheder over.

Nogle oplagte steder man kan se plantevægge taget i brug inkluderer hoteller, konferencecentre og andre større bygninger.

Der er ikke noget som en plantevæg der viser, hvor moderne og med tiden ens virksomhed er. Det er med andre ord et statement til både dine medarbejdere og kunder.

plantevaeg

Vi har herunder samlet 5 steder, hvor en plantevæg virkelig kunne fremhæve din virksomhed.

Entréen

Det første lokale, som dine medarbejdere og potentielle kunder/samarbejdspartnere træder ind i. Der tales tit og ofte om, hvor vigtigt førstehåndsindtrykket er, og i den forbindelse svarer entréen til det første ord, samt håndtrykket du byder dine kunder ind med. Det er det oplagte sted at lægge energien og skabe en ordentligt “wauw” faktor for besøgende.

Hvis hoveddøren til entréen står ud til vejen eller bare er “udendørs”, kan man også vælge plantevæg til facaden. Hvis man kombinerer en plantevæg i entreen, med nogle fede designermøbler, kan det nærmest bære lokalet i sig selv. En sofa eller et sæt stole og et bord, kombineret med en reol eller nogle højtalere og så er den hjemme.

Kantinen

Som alle ved er kantinen stedet, hvor medarbejderne får deres velfortjente pause. Om det er en kort kaffepause eller frokosten, så er kantinen ofte et sted man kan mødes til smalltalk og et pusterum, fra den travle hverdag på kontoret. Derfor er det også et oplagt sted at placere en plantevæg. Grønt er godt for øjnene og hvis ens kontor er placeret et sted uden udendørs områder, så vil en plantevæg være et velkomment syn for enhver medarbejder. De ville kunne sidde og nyde frokosten i grønne omgivelser og lade op til resten af dagens arbejde. Det at man sidder til pause og ikke klistret til en skærm, eller med næsen dybt i papirarbejde, gør også, at medarbejdere rigtigt kan nyde deres omgivelser og den investering der er blevet lavet.

Mødelokalet

Ligesom med entréen, er mødelokalet et sted, som de fleste af dine medarbejdere og kunder vil stifte bekendtskab med. Det er derfor et oplagt sted at investere i en plantevæg. Det smarte ved en plantevæg er, at man kan implementere skærme, whiteboards og lignende i monteringen, så du kan have en plantevæg som “baggrund”, men stadig have en brugbar væg.

Ved skrivebordene

Af alle steder på kontoret, er skrivebordene der, hvor medarbejderne bruger 90% af deres tid. Derfor er det også et oplagt sted at lægge nogle kræfter i forhold til indretning. Hvis ens medarbejdere sidder op ad en stor endevæg, kan man benytte hele pladsen til en plantevæg. Man kan også integrere fladskærme og lignende i væggene, hvis man skal bruge pladsen til noget funktionelt. Sidder medarbejderne i mindre “øer” kan man investere i en mobil plantevæg.

Dette er kort fortalt en plantevæg på hjul, som kan justeres i forhold til lokalet. Den mobile plantevæg er en perfekt idé til firmaer der flytter meget rundt, eller firmaer i stærk vækst, der har behov for at ændre på måden medarbejderne sidder på ofte.

I en negleklinik eller en frisør

Det er ikke unormalt at den store omgang hos frisøren eller de fine lange negle kan tage flere timer at få lavet. Under hele behandlingen er kunden oftest tvunget til at sidde stille, og her kan øjnene let vandre rundt i lokalet.

En plantevæg giver en unik mulighed for at skabe de perfekte og rolige rammer, i eksempelvis en negleklinik.

En placering lige bag receptionen, eller en komplet fyldning af hele endevæggen, måske med et lille springvand, ville da pynte i enhver salon.

Bonus: Gangene

Selvom gangene i et kontormiljø ikke lyder, som det mest spændende sted at investere i en plantevæg, så er der faktisk nogle gode muligheder for at lave nogle fede opsætninger.

Væggene i en gang har de perfekte dimensioner til en plantevæg og det kan skabe nogle fede indtryk at gå igennem en plantevæg, fra et lokale til et andet.

Ønsker du at lære mere om plantevægge, så læs mere om det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *