4 grunde til at benytte en tribune

Helt tilbage fra de gamle grækere, har man været klar over fordelen ved tribuner. Dengang byggede de amfiteatre for at sikre at alle tilskuerne havde mulighed for at kunne se de klassiske forestillinger. Senere gjorde romerne det samme. De byggede Colosseum for at sikre at alle indbyggerne kunne nyde gladiatorkampene og de mange forestillinger. Altså er valget af en tribune, som plads til tilskuere, ingen nyhed.

Vi har herunder samlet fire, gode grunde, der forklarer hvorfor tribuner er den foretrukne måde at placere folk, under større begivenheder.

Kvantiteten af tilskuere

En af de største fordele ved en tribune, er mængden af tilskuere man kan placere på dem. Det unikke design med at placere tilskuere lidt forskudt i en opadgående vinkel, sikrer maksimal udnyttelse af den ledige plads, uden at det går for meget ud over komforten. Ved at kunne samle mængden af tilskuere på en tribune, gør man også plads til at andre ting ved et event. Det kunne være alt fra boder med salg af merch, udskænkning eller bare en større scene.

Alle tilskuere kan se

En stor udfordring når man skal sætte en event op, er at sørge for alle tilskuere sidder behageligt og kan se hvad der foregår på scenen. Vi har nok alle prøvet at være til en koncert hvor dem foran har blokeret ens udsyn. Takket være designet i en tribune, slipper man for ulejligheden ved at skulle dreje og læne sig, i alle mulige retninger, for at have frit udsyn til scenen. Et andet godt eksempel er biografer. Fordi opsætning er en tribunes, slipper man for at stirre ind i nakken på ham eller hende, der sidder foran en.

Mobilitet

Mange af de tribuner der produceres og udlejes i dag, kan fås enten på hjul, eller i hvert fald så nemt opsat, at man kan kalde dem mobile. Dette gør også at man nemmere kan håndtere større opsætninger, i modsætning til, hvis alt skulle monteres fast til jorden. Det har tidligere været et problem for flere arrangører, der har været afhængige af frivilliges hjælp. Det har været nemt at slå op, men så snart tribunen skulle pakkes ned, var alle de frivillige pludseligt væk, og så stod arrangøren tilbage, med et kæmpe arbejde foran sig.

Mange nyere tribuner har en hydraulisk konstruktion, som gør at opstillingen kan tage helt ned til 30 minutter. Hvis man sammenligner det med, at man i gamle tider brugte DAGE på at sætte tribuner op, viser det virkeligt hvor langt vi er kommet.

Designet og følelsen af publikum

Få ting føles bedre end energien fra et fuldt pakket fodboldstadion. Tribuner hele vejen rundt, fyldt til bristepunktet med ivrige fans, der alle er kommet med ønskes om, at se en fantastisk fodboldkamp. Havde det ikke været for tribuner, ville vi aldrig have set de fantastiske ting et stadion tilbyder.

Bølgen er et af de mest kendte moves inden for rækken af ting som fans kan finde på. Grunden til at det move ser så imponerende ud, er netop fordi du har flere rækker, der gør det samtidigt. Det er svært at forestille sig en bølge med kun en enkelt række af mennesker. Et andet imponerende syn, er når de forskellige fans, står i hver deres ende af stadion. Der er slagsange og specielle fagter involveret, og det er fantastisk at se sangene og “energien” bølge frem og tilbage mellem tribunerne.

Hvor får man fat på en tribune?

Hvis du har et større event, der kræver en stor mængde siddepladser, kan det være en god idé at leje en tribune. Det kan sagtens lade sig gøre og der er flere firmaer i Danmark alene, der kan udleje tribuner til ethvert formål. Skal du bruge en sikker leverandør, kan du med fordel vælge denne certificerede tribune udlejer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *