3 ting du bør have på spisebordet når gæsterne skal spise med

Det er blevet din tur til at afholde middagen for kollegerne eller vennerne og du står som et stort spørgsmålstegn. Ingen grund til panik – vi har herunder samlet et par ting du kan gøre for at imponere med din borddækning. Herunder vil du kunne finde nogle forskellige ting til borddækning som vi har købt i en webshop med service.

En pæn dug til at forhindre dårlig stemning

Vi har alle prøvet det, et lidt for hurtigt løft af rødvinen midt i en sjov samtale ved bordet, eller en forfærdelig sovsekande, der vælger det helt forkerte tidspunkt til at dryppe. Der kan være mange grunde til at der bliver spildt på bordet, men ikke desto mindre er det forfærdeligt, hvis dit bord ikke kan tåle det.

 

Når du skal finde en dug så husk at tage et overordnet kig på dit køkken eller din spisestue, alt efter hvor spisebordet er placeret. Kan du matche farven i lokalet, med din dug, kan det give et meget clean og moderne look til spisebordet. Du kan også gå i den anden grøft og så vælge en voldsom farve, til at skabe kontrast med resten af lokalet.

Pæn service til brug ved middagen

Når middagsgæsterne skal imponeres, er pænt, designet service, en sikker vej til deres hjerter. Med stilrent service, der matcher stemningen i spisestuen, kan du skabe et fantastisk middagsbord. Prøv evt. materiale og farvekombinationer, til du finder noget der virkelig giver dig en god følelse. Du kan også prøve dig frem med andre former på f.eks. tallerkner og glas. Du kan finde alle former for spændende service, i mange prisniveauer, på linket i toppen af artiklen.

 

Kander med vand og en vinkøler

Noget andet fantastisk tilbehør, man kan sætte på sit spisebord, er en vinkøler og evt. nogle kander med vand. Disse store kander og køleren kan fås i fantastisk design og virkelig løfte hele udseendet på spisebordet. Sidder man udenfor kan kanderne også hjælpe med at holde på dugen. Husk du også kan bruge kaffekander, når det er tid til desserten, hvis i stadig sidder udenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *